torsdag, januar 24, 2008

Ny treningsplan

Først av alt; Min fantastiske treningsveileder på Elixia viste seg å være en fysioterapeut, og kunne fortelle meg akkurat hva som skjedde med foten da jeg jogget den dagen. Jeg har fått en diagnose.. og den begynner på P. Det handler om at senen røyk under foten, men det kommer til å bli dritbra. Jeg skal kjøpe en magisk såle på Solaklinikken som gjør alt så meget bedre.


Hum, kanskje skaden heter plantar fascia. Eller kanskje senen heter det.

Ny treningsplan; Den ligner litt på den forrige, men apparatene er byttet ut med vekter. Jeg skal få speile meg på styrkerommet med de store gutta mens jeg trener, jippi! Hva ellers er nytt? Jeg burde ikke stille til Stenfjellrunden med P.., men jeg kommer til å se det an. Det er jo en hel evighet/uke til ennå. Hele Vasaprogrammet begynner å føles som et veldig alternativt eksperiment, i og med at jeg ikke går på ski i det hele tatt men pumper masse jern på gymmen.

2 kommentarer:

 1. (Det er tydlig at det nærmer seg helg her)
  Klarte ikkje å finne den late kjendisen eg meiner å ha lest skulle gå vasaloppet, men finn det svært undehaldande at chassibloggen kjem opp som søkeresultat nr 6 på et forsøk på å google "kjendis går vasaloppet"
  morro morro!

  God bedring!

  SvarSlett
 2. Hahah! Betyr det at jeg er kjendis? Keep digging, girlfriend!

  Veldig synd du ikke kunne bli med til Voss, hadde vært kult å se deg igjen. Ha en strålende helg!

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...