søndag, januar 28, 2007

Alpeneee!!

Jippi! Endelig kom snøen til alpene, og jeg kom med den! En liten uke med ski og after-
ski og Hilde og vennene i Bad Gastein.

Akk, tidenes ferie. De nye telemarkskiene gjorde jobben, og selv forsøkte jeg så godt jeg kunne. Føret var voldsomt bra fordi det jo nettopp hadde snødd, og det snødde mer underveis. Jeg traff andre på flyplassen som hadde vært mindre heldige og kommet til stengte skitrekk, men ikke her.

Skiferie er jo Sydenferie i snø. Vi cruiset fra trekket til baren med skisko og svette. Der var det hæla i taket til vi tok skiene med oss og gikk ut og spiste. Ennå svette! Alt var lov! Fantastisk.
Her bor vi. Bad Gastein er et lite sted med bare ski og spa. Vi prøvde også spa. Hilde syntes det var altfor eksotisk å sitte nakne med østerrikere i et boblebad i snøen med panoramautsikt over fjellene. Jeg liker det eksotiske og syntes at også det var topp.

Her har jeg fått bilder fra Tommys kamera:

4 kommentarer:

 1. hello! A Good News,google introduce a very user-friendly browser,Free download Quickly,Please visit my blog thank you

  SvarSlett
 2. Hei Charlotte! Takk for digg ferie. Kul blogg du har. Slå på word verification, så slipper du reklamen =)

  SvarSlett
 3. Hilde (meg)syntes det var pinlig at vi satt sammen med alle de andre nakne menneskene med BADEDRAKTER! Følte meg nesten som en kikker!!!! HAHHAH, for første gang i livet mitt følte jeg at jeg hadde på meg for mye klær...og det ikledd badedrakt...

  SvarSlett
 4. Hei dere! Må nok reise ned igjen til neste år. Og word verification er notert. Men det betyr vel ikke at jeg får færre kommentarer på bloggen? Jeg setter jo pris på de som er. ;)

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...