mandag, juli 20, 2015

One time at band camp ...

Sånn kommer alle historiene mine til å begynne etterhvert. One time at band camp, men uten fløyter og you know, for det ender typisk med at Guro falt på alle fire i søla eller ha ha, en gang så var det SÅ mye tåke at bare ...wohoo!

At band camp.

But not that band camp.

For dette er historien om Hardangervidda, fortalt mens jeg allerede er i Jotunheimen I.G.J.E.N. Ferien tjuefemten kommer til å handle om hytter og fjell, og flotte - men kanskje fremmede - mennesker. Jeg har blitt invitert til California og jeg har fått strikket strømper til meg, og holy moly så mye elgegryte jeg har fått!

Tåke på vidda.
Ordentlige gåsunder på vidda!

 Vi gikk fra Fagerheim til Krækkja, Heinseter (med båt over Halnefjorden), Rauheller, Stigstuv og Trondsbu. Alle som har vært på Hardangervidda vet at dette er piece of cake.

Orienteringen er også GANSKE enkel på Hardangervidda.


Na-na-na ...

Je-je-je.

Har du strikket strømper til MEG?? :D
 
Sommeren 2015 altså.
De egentlige høydepunktene skjer like mye i Oslo, på veien til og fra, men det må jeg komme tilbake til etterhvert. Nå er jeg i Jotunheimen og jeg håper dere har det superduperfint alle sammen.

29 kommentarer:

 1. Frida (med hjerte i hånden)24 juli, 2015 20:28

  Hei! Du gjør mye spennende. Imponerende ferier og turer. Slumpet innom denne friskus-bloggen etter at jeg søkte på Huldreheimen. Du har jo gått alt ser det ut til? Kan jeg spørre hva som skjer i Oslo? Jeg er her hele tiden, men føler det skjer heller lite. I allefall ikke noe å blogge om :D Fortsatt god sommer.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei frida! Hyggelig! Dro du til Huldreheimen da? Jeg har ikke gått alle veier, for jeg mangler alt nord for Snøhetta.

   Men Oslo! Jeg er her nå og jeg storkoser meg. Det er så fullt av flotte folk og steder! Særlig på en fredagsommerdag som i dag. Hvor bor du og hva gjør du?

   Slett
 2. Bor i Oslo! Tenker Huldreheimen i september. Fra Gjendesheim. Hva tror du om det?

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tenker knallbra. Go for it og be meg med, tenker jeg. :D

   I dag har jeg vært på Sørenga, spist i Mathallen og ruslet gjennom hele byen. I går var jeg på piknik i parken og i morgen skal jeg løpe på Ekeberg. Oslo leverer! Måtte bare si det. Hvor i Oslo bor du?

   Slett
  2. Mulig jeg gjør det! Jeg ville sikkert kost meg i ditt selskap!! :D

   Er du kjent? Bor i Theresesgate. Bislett?

   Sørenga, Mathallen og løpedate på Ekeberg! Nå snakker vi travel frøken. Når forlater du hovedstaden?

   Slett
  3. I morgen kveld. Bislett er flott! Gi lyd om du vil ta en kaffe. ;)

   Slett
 3. Oh. 2/3 starstruck og smigret. 1/3 livredd og brått sjenert. Skal se hva jeg klarer å manne meg opp til. Eller rettere sagt kvinne meg opp til. Hvor bor du? I Oslo altså? Og har du noen Oslo-tips for oss som har sett oss litt blinde? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Særlig at du er. Jeg bor ved spektrum, men jeg er flyttbar. Det skal visst pøse i morgen, så jeg gjetter at løpedaten min også blir til en kafédate. Jeg kan gi lyd når jeg vet hvor vi er, og så, hvis du er kaffetørst, kan jeg møte deg til enda mer kaffe etterpå. Sikkert ett-ish.

   Slett
  2. Det regner ja. Veldig. Mye. Fort!

   Jeg begynte med slutten. Altså bloggen din de siste innleggene og arbeider meg bakover. Det er som en trist baklengs roman. Jeg klarer ikke å la være å lese. Hvor kommer den lille Østlendingen inn i bildet? Og hva skjedde? Og hvor mange turer har du egentlig gått? Og har du alltid gjort det? Og hva er den beste sommerturen du har tatt? Dette er sykt spennende! Takk for underholdning!

   Slett
  3. Så hyggelig da! Jeg kan ikke røpe innholdet i boken. Du finner det der altisammen. ;)

   Beste sommerturen? Det KUNNE vært jotunheimstien fra Huldreheimen. Jeg ble en sinnsykt aktiv fjellsportere da jeg plutselig var nysingel i Stavanger, og så har det bare fortsatt å være gøy helt siden da.

   Jeg gleder meg til i morgen!

   Slett
 4. Jeg elsker å snuble over nye blogger. Dette er helt fantastisk! Jeg storkoser meg, samtidig som jeg har en stor klump i magen. Hva skjedde her egentlig? Jeg gjetter hun må være uhelbredelig syk. Kan du la dette bli en film? Jeg liker ikke gråte og gjør det sjeldent, men liker å gråte på kino.

  SvarSlett
  Svar
  1. Så veldig hyggelig å høre! Og tryll tryll, værsågod det ble en film. Nei, men veldig smigrende i alle fall.

   Puss på deg

   Slett
  2. Hva slags andre blogger leser du?

   Slett
 5. Jeg leser og leser... Nå er jeg snart i 2013. Det tar tid. Kommentarfeltet er nesten like fint! Hun tok farvel i 2015 - men er der i 2014! Hele turbulente 2014. Og hvem er Malin? Og Ingalill og Maaje og alle de andre som kommenterer? Dette er veldig omfattende dette du har gående her altså. Utrolig fascinerende!

  Dette må være favorittbloggen! Men jeg har sikkert vært innom mange blogger i min historie. Mange av de 'store' men altså, jeg blir eldre og mindre lettlurt dessverre. Jeg leter etter mer autentiske saker. Det har vært alt fra IngerInDubai til Camilla Pihl men også DN sine utenlandsstudenter sine blogger. Siste er Vanessa Rudjord sin. Den liker jeg. Finnes det noen flere fjellblogger som din? Og noen som er glad i sykkelturer? Jeg liker å sykle - men har aldri syklet ferien min. Har du?

  SvarSlett
  Svar
  1. Malin, Maije og Ingalill er bloggere eller lesere som jeg har blitt venn med etterhvert. Stor stas! Pia, Tina, Mari (hun har jeg vært med her i Oslo i dag!) og mange flere har også blitt venner.

   Jeg syklet Norge på langs en gang. Det kan anbefales! Men jeg liker bedre å gå enn å sykle. Vondt i rumpa ...

   Hvem er du selv da? Nå har du sjansen til å selge deg inn.

   Slett
 6. God morgen! Jeg? Ei lita blid ei. Blid og utadvendt. Ekstremt. Veldig glad i frokost. Frokost er grøt. Lydbøker. Radio. Trening. Sterkere enn rask. Raskere enn spenstig.

  Morsommere enn pen. Mer nysgjerrig enn jeg er smart. Ekstremt nysgjerrig. Høyere EQ enn IQ. storbyferie slår syden. Norsk fjellheim slår alt. Bedre på beina enn ski.

  Sånn. Ca. Er det dårlig salgspitch?

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt perfåkkingsfekt. Jeg likte deg allerede, men nå liker jeg deg kjempegodt! Vi har mye å snakke om til kaffen altså.

   Slett
  2. Men kan du finne meg på Facebook?

   Slett
 7. Thihi. Du er grei. Jeg er ikke på Facebook (mental alder på bortimot 75). Så du må bli kjent med meg her. Går det greit? ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg er veldig grei. :)

   Men nei. Litt for offentlig liksom. Kan du maile meg? Melde meg?

   Slett
 8. Åeee. Du er for kul. For spontan. For fin for meg. Jeg turte ikke! Var du på Bislett? Som i rett utenfor? Fy filler. Kan du gi meg litt tid bare? Babysteps?

  Nå har jeg lest blogg. Helt til jeg kom til bunns i den nitriste omvendte romanen. Hvorfor i all verden gikk det der galt? Den lille må ha fått et drypp eller noe. I min film slutter det med at hun kommer løpende etter deg i allefall. Og angrer. Angrer seg syk. Du er så flott nemlig! Åh.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hvis du hadde visst hvor utrolig smigrende det er, og hvor forferdelig høy jeg blir på meg selv og hvor mye jeg gliser akkurat nå ... så hadde du ikke sagt så mye fint. Jeg blir nødt å dra tilbake til Oslo! Kommer strax. Det blir superkos! Jeg er ingenting flott og ingenting spennende, men det virker det som om du er.

   Den lille, jeg vet ikke om det er hemmelig, men hun er så hemmelig at det går sikkert greit. Jo altså, den lille foretrekker gutter og jeg foretrekker jenter, så det funket liksom ikke. ;)

   Slett
  2. Vi var på Laundromat forresten (nok en kul kafé!) og gikk forbi stadion.

   Slett
 9. Frida,
  Skjønne du. Tusen takk for sympati og omsorg. Rørende å lese at du ser på det som en trist baklengsroman. Jeg er forøvrig helt enig i slutten på filmen din. Du bør lage den sånn. Og ja, hun er litt for flott, litt for kul, og litt for spontan. Men utrolig skjønn. Og snill. Og skriver de søteste lapper om du er riktig så heldig. Og tar deg med på de fineste turene.

  C,
  fine du. For noen skjønne lesere. Skal forsøke å unngå plaging, jeg ville bare si hei til Frida. Plis forgive me.
  Og enig med anonym. Ikke gå alene på fjellet er du grei. Jeg blir avstandsbekymret her jeg ligger i fosterstilling med magesåret mitt. :*

  Puss och kram

  SvarSlett
 10. STARSTRUCK. Dere er så kule. Personene i romanen min svarer meg! :D Takk for at dere tar dere bryet. God klem til dere begge.

  SvarSlett
  Svar
  1. Shit påmmfritt, Fridolini. Se hvem du lurte fram fra glemselen! Jeg ble også starstruck nå. Takk for mange fine ord!

   Slett
  2. Fridolini! Det kan jeg like. Både navnet og at jeg lokket frem den lille - og alt det fine hun sa! :*

   :* :*

   Hva gjør du i helgen?

   Slett
  3. He he. :)
   Akkurat nå leser jeg bok på terrassen. Og så har jeg jogget og plukket ripsbær. Hva gjør du selv?

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...