mandag, mai 26, 2014

Slutt å flørte, Bergen

Skal ikke du være våt og vrang, Bergen, med brautende og brysomme bergensere? Slutt å være så full av solskinn og glade mennesker da. Eller kanskje jeg har misforstått. Jeg hørte på kav bergensk da vi sto som sild i tønne på årets syvfjellstur og en køsnik ble oppdaget i løypa (må ikke snike på syvfjellstur), at "Det var sikkerrt en østlending!" Så hvis køsniker kommer fra østlandet, og østlandet jo har flom.. så har jeg kanskje misforstått. Flørtebyen Bergen. Solskinn og supre mennesker.

Her er alt tipp topp og tommelopp. I går gikk vi dit opp.

I går gikk jeg 7-fjellsturen for hundrede gang. Minst. Det visste de nok ikke i BA, da de skrev om Turid og hennes lusne 54 turer.

Vel vel.
Men for en fin tur! Du trenger ikke flørte, Bergen. Stor fan her. Vi startet litt for sent. Det noterer jeg til meg selv, at avgang klokken null syv null null er altfor sent om man ikke vil stå timevis i kø. Men ellers: Åh! Kommer tilbake neste år.

Hyggelig hotell serverte frokost midt på natten.
And the food was with me.


Bergenserne lærte østlendingene køkultur.
Og det var bra, for den lille østlendingen var der.


Og Ingvil var der!

Og hei, der løsnet køen!

Og tenk at dette er midt i Bergen by.
Shit.


Og tenk at Tine serverte sjokolademelk!

I love Bergen in the spring time.

Har dere hatt en fin helg? Det håper jeg av hele mitt hjerte. Puss og suss fra meg.

42 kommentarer:

 1. Bergen flørter alltid. Det gjør bergensere også. Jeg løp forøvrig deler av siste etappe, i fjellsko, fordi jeg var redd for å ikke rekke å dusje, pakke og komme meg til Flesland i tide :D

  SvarSlett
  Svar
  1. Sunny-bunny!! Shit man. Vi også! Det ble fryktelig travelt på slutten der. Jeg rakk ikke dusje i det hele tatt, men fikk servert noen våte dopapir som en liten hadde pakket med til hjemreisen.

   Slett
  2. Flørtet bergenserne forresten? Gikk jeg glipp av noe? :P

   Slett
  3. Jeg må med skam innrømme at akkurat denne bergenseren ikke var i det mest flørtende humøret denne helgen. Men jeg er helt sikker på at det var andre bergensere som flørtet med deg! Jeg mener, har du sett deg selv? ;)

   Slett
  4. Og så har jeg har akkurat funnet et bruksområde for den fæle oransje t-skjorten. Hev den på for å løpe en tur i skogen. Der er det ingen som ser at jeg ser ut som et lik i den fargen! :D

   Slett
  5. Ha ha ha! Du flørter NÅ, litt sånn etterpå. I like it! How u doin'? :P

   Selv tok jeg på skryteskjorten allerede på hjemveien og var omtrent line stolt som da jeg som liten spaserte rundt Stavanger med ninjutsu-drakten på. Skryt og vær stolt, det er litt av en tur. :D

   Slett
  6. Men helt seriøst, jeg velger å ta det som et kompliment, og hvis det var så var det det kuleste på lenge. Takk! Nei, dessverre var det ingen som flørtet med meg i Bergen. I wish. ;)

   Slett
  7. Seriøst. Jeg lover å flørte neste gang vi sees i Bergen! ;)

   Slett
  8. Jeg gleder meg til å se på... :) Altså flørtingen! ;)

   Slett
 2. Sunny: Du skulle sett hun GALE Chassolee - hun løp først 5 fjell - men for å rekke å komme seg hjem - så måtte hun faktisk LØPE den siste TIMEN!!! Jeg er MEGET imponert.

  Jeg derimot - gjorde en kinda-7-fjells-ingen-någensinne har gjort før meg. GRANTERT.

  :)

  C: takk for nydelig helg. Og takk for at du er en av de få persoenene i hele verden som er glad helt utenpå kroppen. Det liker jeg så innmari godt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg løp bare for å holde følge med Ingvil som viste seg å være natural born fjellgeit.

   Takk selv for en helt fantastisk helg. Hvis bare alle helger var som denne så har jeg ingenting imot søvnløse netter og endeløse bilturer. Any day!

   (Og det er du som gjør meg glad.)

   Slett
  2. Hei Lille! :)

   Jeg må innrømme at gårsdagen ble mer en tålmodighetsprøve enn en styrkeprøve for meg. Jeg brukte de første timene på å dra en sutrete tiåring opp Ulriken. Hvis jeg noen gang begynner å snakke om å få barn, kan ikke du bare si "ikke glem Ulriken, mai 2014!" til meg? Deal? Forøvrig en nydelig tur!! :)

   Slett
 3. RETTELSE:

  Østlendinger sniker IKKE. Ikke de knøttsmå jaffal. Det var derimot en Siddis med dårlig tid som gjerne ville forsøke en gang eller to... Jeg holdt igjen!

  Den lille Østlendingen - hun ville bare gi mannen med bart en Prozac - fordi en kan ikke syte og klage og skylde på Østlendinger GENERELT når solen skinner og vilkårlige barn ikke har fullt utlært køkultur.

  Jaggu.

  SvarSlett
  Svar
  1. Helt sant. Jeg snek, mens du sto bak og holdt klassisk østlandsk køkultur. Prozac til mannen med bart! :)

   Slett
  2. Og alle hans venner, og alle sure menn vi kjenner.

   Slett
  3. Det er et eller annet med mosjonerende menn. Utrolig hva de får seg til å kommentere om andre mennesker (les: Fortrinnsvis kvinner). En mann hylte etter meg i marka at jeg hadde blitt feit. Takk skal du ha.


   Løpejenta.

   Slett
  4. Noen menn trenger Prozac, andre briller.

   Jaggu altså.

   Slett
  5. Du må hyle tilbake! Vi moret oss med det i helgen, for sånn er det å være voksen, - at man kan ta igjen. :P

   Slett
  6. Pia: Enig. Riktignok hadde jeg lagt på meg, men ikke akkurat nok til å få det ropt ut. Makan.

   Chassi: Jeg er ikke av den målløse typen, så jeg svarte. Jepp, som voksen trenger man ikke å finne seg i slikt.

   Løpejenta.

   Slett
 4. Det høres ut som en fantastisk tur! Og dere to, C og V, det er så herlig å få lov til å se hvor glade dere gjør hverandre. Hurra for dere!

  Hva skulle dere hatt for å drikke en sjokomelk?
  Puss

  SvarSlett
 5. Fineste Pia! Tenk at jeg kunne gå der med tursnacks helt fra Pia i Trondheim. Det var stas! Peanøttsjokoladen var best. :D

  Men angående sjokolademelken, så tror jeg du undervurderer meg. Jeg drakk opp sjokomelken fortere enn du kan si "spiseforstyrret". Forstyrrelsen min er først og fremst at ingenting kan forstyrre meg når jeg spiser. Helt sant. Kunne du ikke drukket sjokolademelk?

  SvarSlett
 6. Peanøttsjokkisen er god, ja. Quest cravings er litt tørr i konsistensen - cluet er å ta små biter og suge på dem :D

  Etter en tur som syvfjellsen hadde jeg drukket sjokomelk. Etterpå hadde jeg hatt dårlig samvittighet :P

  Den trondheimske variant, Topp 7, er 15.6. Bli med da?! Vi kan drikke sjokomelk og speide etter løpejenta.

  SvarSlett
  Svar
  1. Er det sant? Det har jeg ikke hørt om, men det var dagens beste forslag. Akkurat den dagen er jeg opptatt med dugnad på hytta. Fins det lignende evenement i Trondheim?, så hadde det vært veldig okei å bruke det som unnskyldning til en tur. Og for deg en unnskyldning til å drikke sjokomelk.

   Slett
  2. Ja, kom hit, Chassi! Jeg skal hjelpe deg å drikke sjoko-melk, Pia, men kan dessverre ikke gjøre det selv i sympati med deg som ser frykten i hvitøyet. Til min sorg tåler jeg ikke laktose, og jeg savner cc så inderlig.

   Løpejenta tror faktisk at hun har brukket enda et bein, men i fotbladet denne gang. Typisk.

   Løpejenta.

   Slett
  3. Ja, ja! Nå er vi to som heier for at C og V må komme til Trondheim. Vår Topp7 er bare 3 mil, og færre høydemeter. Så synd du har planer - jeg får være tidligere ute neste år.

   Løpeløpe, må vi gi deg beinvev intravenøst? Knaser det i beina dine når du trør? Kan skjelettet ditt byttes ut med en sånn skjelettmann?

   Slett
  4. Løpejenta: den lettere sjokolademelken er laktoseredusert og i svenskeland har de laktosefri CC, helt sant.
   så kjedelig med enda fleire brukkede bein, kanskje du må få vernesko og rustning?

   Slett
  5. Ingrid: Laktoseredusert hjelper lite, men takk for tips! Jeg _vet_ at Arla har laktosefri keso og bruker enhver anledning til å mase på Tine om å produsere her i Norge.

   Pia: Det knaser litt nå... Jeg tror Chassi vil bli fryktelig skuffet over vår Topp 7, så vi må finne noe å muntre henne opp med!


   Løpejenta.

   Slett
  6. Ja, finn noe å muntre meg opp med! Så greie dere er. Jeg skjønner ikke hva jeg kan ha gjort for å fortjene oppmuntring, men jeg setter stor pris på tanken.

   jeg sjekket ut Topp 7 på nettet, og den virker mer enn tøff nok i alle fall. Har dere prøvd den tidligere?

   Slett
  7. Løpejenta: Du løp jo i dag også. Hvordan går det med beinet?

   Slett
  8. Topp 7 er sikkert tøff, men det er liksom ikke sju fjell. Arrangøren strever veldig med å få det til å bli sju høydepunkt!

   Takk som spør, Chassi, foten er bedre. Jeg har ikke turt å ta hardt på den, for å sjekke om det knaser, men beveligheten er nesten normal. Og hvem orker vel legevakten i en langhelg? Hvis jeg hviler og spiser mye nå, går det nok seg til!

   Er du på et fjell igjen, lille Duracell-Chassi?

   Løpejenta.

   Slett
 7. Det så ut som en fryktelig fin tur! Og by! Hvilket fjell er best? Jeg skal til Bergen en liten helg i juli og vil gjerne gå på fjell men har kanskje bare tid til ett.

  SvarSlett
  Svar
  1. Heei lilla Malin! Det var akkurat det det var! Fint altså. :D

   Og du var på fylla? Ikke så dumt det heller.

   Hvis du skal gå bare ett fjell så ville jeg tatt Ulriken opp og banen ned. Det gjorde den lille østlendingen nå, og det var visst rene tivolifesten.

   Slett
  2. Altså Maiken. Malin på neste. Du var sikkert ikke på fylla.

   :S

   Slett
  3. Takk for tips! :) Jeg har definitivt ikke vært på fylla. Jeg er mer på drugs.

   Slett
 8. Ser ut som en FIN tur :-D Bergen vokser mer og mer på meg altså. Jeg skal til Bergen om 2 uker faktisk!

  Jeg har vært i utdrikningslag, kjørt båt, spist reker og drukket bobler på Bersagel! Og i morgen er det langhelg <3

  Puss puss

  SvarSlett
  Svar
  1. Malin: Langhelg? Hva er det? Eller - øh. Hva er helg. Fåkk man. Heldigen. Jeg håper jeg ser deg snart. Miss you!

   Slett
  2. Hei Malin og lille Ø!

   Det hørtes ut som en drøm, og jeg fikk se et bilde også som SÅ ut som en drøm av et utdrikningslag. Så kult! Jeg håper også at jeg ser deg snart. Jeg håper det snart regner så vi kan se de kule gule på video.

   Hva skal dere denne helgen? Kom gjerne på besøk på Heng. En hurtigbåt unna. :P

   Slett
 9. Vi kan se film selv om det ikke regner ;)

  S reiser til Valle med boblebilen lørdag-søndag så jeg skal være heeelt hjemme alene uten planer. Og det gleder jeg meg veldig til. Ingen planer = ro i sjelen!

  SvarSlett
 10. Tromsø flørter enda meir altså, du må komme å sjekke det ut. vi har ikkje 7 men 1 topp, http://www.msm.no/informasjon.285636.en.html
  det er vakkert. eller du kan komme nå og flørte med midnattsola.

  eg så kino i dag og det regna ikkje! :-D endelig frisk. fått to nye katter de er litt sjenerte bare. men veldig søte. bassenget har blitt min bestevenn igjenn. neste helg drar vi til Kristiansand for konkurranse, denne helgen blir det treningsmania

  har du/dere/alle noen gøye planer?

  SvarSlett
  Svar
  1. Ingrid,

   God morgen. Jeg er på Østlandet denne helgen. Det går an å jobbe herfra og! Men i tillegg skal jeg feire bursdagen til Mor Østlandet og den lille østlandsniesen. Ankom Tigerstanden i går. Rakk en treningsdate med en kompis. En kaffedate med ei barndomvenninne og jobbe jobbe jobbe. I dag blir det jobbe og bursdags. I morgen FRI og planløs! SHIT! Og søndag bursdag igjen. Og mandag - jobbe fra Oslokontoret før jeg reiser hjem. Chassi har lovet å hente meg på flyplassen! Heldige meg. Tror du jeg får en klem?

   Neste helg skal vi forhåpentligvis på tur!!

   Kos deg i helgen!

   Slett
  2. Jeg fikk en klem! :D

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...