søndag, juni 02, 2013

4-stjerners middag

Oh, shit, vi lager jo aldri mat til noen. What to do?

a) Vi gjør som Fedon og lager noe som koster mye penger og virker eksotisk og autentisk - ingen kan kritisere noe de ikke har hørt om!

Oppskriften på soppragout og mavrodafni er til og med tilgjengelig på tvNorge. :D

b) Vi gir dem feit mat, som Fotballfruen, for da kan vi teste om det er sant som kalorireglene sier at jo mer man feter opp dem rundt seg jo slankere blir man selv - og hello, lavkarbo er in!

Fett, fløte og et lurt smil. He he.

c) Shit heller, vi gjør som Linnéa ville gjort og serverer taco. Om maten er litt enkel så kan man kle seg i sombreros og kalle det en temafest, og hvis noen likevel skulle rynke på nesen så har vi alt på det tørre om vi spiller dønn ironiske og sier kødda før de går hjem.

He he he.
d) Vi gjør en ordentlig temakveld ut av det og serverer real turmat fra en primus. På fjellet! Med granbar til forrett og havregrøt til dessert, og med en turleder som forteller om dyrespor og værtegn! 

Svar: C. Men fjelltur neste gang.

Forrett ble tacosuppe og hovedretten taco, og til dessert serverte vi.. trommelommelom.. så mye som vannmelon (!). Heldigvis var gjestene veldig positive og syns at taco var helt perfekt. Og tenk at vannmelon var det beste Svein visste! Tank u, Svein. Jeg er helt enig. Med vannmelon kan du spise og drikke og vaske deg samtidig.

Vi hadde ingen sombreros, men jeg kan danse hebraiske folkedanser fra kibbutzen, og det gjør jeg typisk etter middag. Sikkert mye kulere enn en mariachi med gitar, og i alle fall mye kulere enn om en aerobic-instruktør fra Elixia ba oss om å gjøre ettermiddagszumba.

Sånn!

Og kattene var på sitt aller mest flørtete.
 Og vet dere hva? Vi fikk terningkast seks!

Pluss en partyhatt!

 Takk for en tvers igjennom nydelig kveld, Svein og Malin. Dere er topp!

24 kommentarer:

 1. Tjohei! Tacosuppe da gitt! Det hørtes feinschmeik ut :D
  Og vannmelon til dessert er jo mye bedre enn allverdens fløte. Men hvor ble det av grøten?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei! Så snilt sagt av deg!

   Jeg googlet forrett + taco og da kom denne tacosuppen opp hos santa maria. Det er bare en bønneboks og en tomatboks og en pakke tacokrydder, men ikke si det til noen. :P

   Grøt ja, men kan man servere grøt til middag? I wish.

   Slett
 2. Tusen takk for en nydelig kveld :-) Dere er supre vertinner, med ett supert tema. Ekstra poeng for bakgrunnsmusikken og kattene var liksom prikken over i`en når vi er så crazy catpeople som vi er!

  Neste - grilldressfest!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jippiii! Takk, samma! Jeg gleder meg allerede til grilldressfest!

   Slett
  2. Joggis, caps og solkrem, og kanskje det beste vi vet - vannmelon! Neida. Pølser!

   Slett
  3. Nå ser det kanskje ut som jeg gjør narr av både grillfest og pølser, men det gjør jeg IKKE. Jeg fikk pølser sist da jeg lå hjemme og var syk, men ellers nesten aldri, så pølsefest hadde vært topp. :D

   Slett
  4. Haha, jammen så bra!
   I dag har vi hatt hjemmelaget burger til middag, så jeg stemmer egentlig mer for det enn pølsefest. Habbisfest er det nye ;-)

   Slett
  5. Vi tenkte på habbiser her også, men selv det virket skummelt og vanskelig. Det var godt at dere hjalp oss gjennom den trange fødselen som middagsdebutanter. ;-)

   Slett
  6. Den lille Østlendingen05 juni, 2013 08:35

   Hva er habbiser? Og hva er Habbisfest? Har jeg falt helt av nå? Er det et lokalt uttrykk?
   Men jeg kjenenr alikevel en dragning til å ville på Hannisfest så lenge dere to skal! :/

   Slett
  7. Habbisfest er en fest der alle tar med hver sin habbis og habber vi mens vi synger habbissanger og drikker habbissaft og forteller habbishistorier.

   Habba habba!!

   Slett
  8. Ha ha ha! What she said.

   Slett
 3. Morsomt å se favorittbloggerne mine på SAMME bloggen! OG, jeg kjente igjen Todd-katt på Malins blogg. Hurra!

  SvarSlett
 4. Er det sant? Så kult, da er du flink! Hva har du gjort i helgen da? Du hadde vært invitert på 4-stjerners om du ikke var så langt borte.

  SvarSlett
  Svar
  1. Du kan jo sende ut en invitasjon, så kan JEG avgjøre om det er langt borte?;-) høhø!
   I helgen satt jeg inne i finværet, i ei brakke på høgskolen og skrev eksamen sammen med gruppa mi. Men det gjorde ikke noe, for da fikk vi ferie 3 dager tidligere enn vi egentlig skulle ha :-) Ser dere skal til syden, awesome det! Hvor går ferden?

   Slett
  2. Oida. Du hadde fortjent en middag hvis du måtte skrive eksamen i en brakke. Du er herved invitert hva tid som helst.

   (Ikke sant, Malin!?) jeg roper så Malin kan høre meg.

   Har du grilldress til grilldressfesten?

   Slett
  3. Hmmm...jeg har jakke klar, men ikke bukser. Men kanskje man kan komme uten bukser? Grilling er jo forbeholdt godvær, eller hva? :-o

   Maaaaliiiin, hører du oss? Du vet ikke hvem jeg er, men jeg vet alt om kattene dine, favorittveskene dine og at det går mye i sykling i heimen deres. Og den tøffe feriebilen deres. Mhm!

   Har du grilldress, triatlonista? Hvordan ser en triatloner ut, forresten?

   Slett
  4. Haha, ja jeg hører dere!! "Hello, is there anybody OUT there?"

   Jeg har heller ikke grillbukse, jeg tror ikke jeg har grilljakke heller faktisk. Come as you are, and leave as the star you are, ellernåkesånt!

   Du må ikke si sånt. Jeg får angst!! Det er vel INGEN som vet om verken katter, vesker, bil eller sykling :P

   Slett
  5. Ha ha ha, og nå ler jeg høyt, Malin! Du er bloggekjendis!! Ingen fortjener det vel bedre enn du. :D

   Jeg har ingen grilldress, men jeg må se ut som en neger fra fitnesshimmelen før jeg er triatletgudinne.

   Slett
 5. Så bra! Taco blir aldri feil. Godt valg! Jeg derimot har nok fulgt nesten alle kalorireglene i det siste. Det begynner å få store konsekvenser. Hilsen feite Sunny ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hva er det du sier, funker de ikke? Du skal få makrellbokser airborn i august, det funker sikkert. Hva ville man servert i USA om noen kom på besøk?

   Slett
  2. Den lille Østlendingen05 juni, 2013 08:33

   Sunny: Vi må nesten få dette bildedokumentert - og kan du spesifisere hvilke regler du nå har forsøkt sånn at ingen andre går på samme smellen?

   Slett
  3. Chassi: Ovnsbakte laksefileter er en klassiker her i huset. Eller en svær gryte chili i vinterhalvåret. Har enda ikke truffet noen som ikke liker, eller kan spise disse tingene :)

   Østlendingen: Bildedokumentasjon av feite Sunny? Er du gal? I don't think so! :D Men nå skal vi se.. jeg har tatt i bruk følgende kaloriregler:

   1.) Dersom du spiser noe og ingen ser det, har det ingen kalorier. (Sort belte i trøstespising)
   4.) Mat som inntas for medisinske formål (som f.eks. karsk, solbærtoddy,varm sjokolade, rødvin, Cognac etc) teller ALDRI. (Er sikker på at cider og champagne er bra for helsen, i alle fall den psykiske helsen)
   7.) Kakestykker og småkaker inneholder ikke noe fett dersom de brytes opp og spises bit for bit, fordi fettet fordamper når de brytes opp. (Starbucks chocolate chunk cookie i små biter sammen med en latte!;)
   10.) Mat som er frosset inneholder ikke kalorier, fordi kalorier er en varmeenhet (Frozen yoghurt!!)

   Slett
  4. Du, det er akkurat som jeg ville servert! Chili con carne er liksom signaturretten min! Nice. :D

   Slett
  5. Jeg vil spise frozen yoghurt i New York, det høres VELDIG riktig ut. :D

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...