torsdag, november 27, 2008

Havregroet med fisk

Det er helt sant... I Malaysia spiser man havregroet med fisk! Verdens beste ingredienser i lykkelig forening, og selv om kanskje ingen andre land har dette paa menyen saa smaker det kjempegodt, kan jeg fortelle. Oh boy, saa glad jeg ble da jeg fant havregroet med fisk paa menyen. Velkommen til Norge, neste havregroetgenerasjon!

Malaysia er topp, naa sitter jeg paa internettkafe paa New Banana Hostel, det heter saa fordi gamle Banana Hostel maatte rives. Malaysia mangler 3G, minst, saa jeg maa slutte med mobilbloggingaa. I morgen drar jeg til Sumatra og da er jeg allerede i Indonesia, dette gaar saa fort at jeg nesten rekker hjem til jul likevel.

Dette er en veldig vanlig dessert. Jeg har lagt ut noen bilder i tilfeldig rekkefoelge. Det foeles som jeg spiser meg gjennom Asia, men til mitt forsvar er Georgetown kjent for aa ha det beste kjoekkenet i Asia. Det skyldes at det er en gammel kolonioey som er full av indere og kinesere.

Dette er min typiske frokost. Soelevannet i koppen er te, og dette er den eneste teen man faar her. Kaffen er forresten helt lik, og det tror jeg kakaoen er ogsaa.




Den naermeste baaten er den beroemte nattbaaten til Koe Phan-Ngan, her laa 100 kropper tett i tett paa gulvet i 8 timer. Vaeret er monsun fremdeles. Dagene starter som oftest med opphold men ender med flod og forferdelse.

Det hender at jeg savner dusj og et soverom uten firfisler, men ellers (jo, noen myggstikk forresten) gaar alt paa skinner.




Jeg er ingenting stolt over aa reise til Hua Hin paa backpackerekspedisjon, saa dette bildet er med fordi det var det eneste med blaa himmel.

Takk for mail og hilsener alle sammen. Jeg merker ikke Bangkok-krisen annet enn at jeg faar med meg mange gode historier fra alle andre her som kommer derfra. Stor klem!

3 kommentarer:

  1. Kära nååån så treig eg e. Tror eg nettopp sendte deg en vanlig mail istede. Jaja, poenget va havregrøt i Malaysia. Charlotte gal!

    Ser du har det fantastisk, gleder meg t d er tur for Aussieland! :)

    SvarSlett
  2. Me øve 50 synes du e vel dristig, så me e redd for deg! Men så kjekt å få se og lese om alt du opplever. God tur videre. Alt e bare fint her i Nerlivegen 3.

    SvarSlett
  3. Heey Maren og morfar!

    Jeg har ogsaa funnet den med kylling naa, men fisk var best. :)

    Takk begge to. Og ditto! Stor klem.

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...