mandag, juni 11, 2007

Nordsjørittet! (del 2)

Fina veret, humpete veien! Her er så mange syklister at pausene blir obligatoriske i hver bakke og hver bekk. Det ble umulig å holde øye med Ergoteamet, og hver måtte sykle for seg. Jeg kom inn på 4.25, som sikkert er et sånn måtelig resultat, men jeg skylder på køen i løypa. Ergogroupies psyker hverandre ned og gjør seg klare til start.
27 grader og varmt under hjelmen, heldigvis var det køkultur oppe i skogen. Ellers gjaldt det å kaste seg ut i grøfta når en galning bakfra ropte "Hold høyre!".Dette var jo dødskult uansett! Det føles så bra å få drikke servert på alle bakketopper, å se at trafikken har blitt stoppet fra Egersund til Sandnes, å høre gulkledde bakkemannskap rope varsko for hver krappe sving. Tenk om hverdagen hadde vært så godt tilrettelagt. Og publikum! Jeg skulle også gjerne hatt heia-gjengen med meg hjem.
OBS: Kjendis!Stolt nå.

3 kommentarer:

 1. Det der så ut som 7-fjellsturen, bare på sykkel... Uansett, sykkel is the new fjellsko, i dag kryper jeg til korset og kjøper meg en skikkelig en jeg også :)

  hvor langt var det der siddisløpet forresten?

  SvarSlett
 2. Så kult! Jeg anbefaler arrangerte løp, det blir aldri like gøy å sykle uten publikum. Eller å løpe. Siddisen er 8,3 hvis jeg husker riktig.

  Og ellers? Har storbyen behandlet dere bra? Har dere noen sommerplaner?

  SvarSlett
 3. har løpt et løp (www.srm.as), men kroppen er ikke som den en gang var...

  Sykkelløp blir litt for hardcore enda, må lære meg å sykle igjen først..

  Går fint her borte, nettverket er nok ikke like robust som før, men det jobber vi med :) Planene for sommeren er Sunnmøre og omegn, og da helst på fjellet.

  SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...