mandag, desember 05, 2016

Dette er julekalenderen

Ikke for seint for julekalendere vel? Akkurat i tide, tenker jeg, til å tenke på ting som ikke har med jul å gjøre. Dette er julekalendere der dere svarer på morsomme spørsmål. Så jeg blir bedre kjent med dere, og alle blir kjent med hverandre.

Med ujevne mellomrom vil jeg legge ut noen spørsmål á la (var det riktig vei på tøddelen?) de følgende, og vinneren får en premie. En grøtbok! Alt jeg har oppnådd på denne bloggen - utenom forloveden da - er grøtbøker, så jeg har en til overs.

5 spørsmål :)

Hvis du skulle lage en kontaktannonse til avisen, hvordan skulle den se ut? Maks 30 ord. Vær ærlig og lat som du er singel.

Eksempel: Ensom, veltrent og velutdannet jente søker snill skatteadvokat. Jeg liker vin, ski, og trening, - helst alt samtidig - og det gjør du også. Eller lange fjellturer, klining og rolige kvelder med en bok.
Eller sånn.
2. Hva ønsker du deg til jul? (av materialistiske ego-ønsker. Det nytter ikke med snille barn og fred i verden her altså.)

3. Hva er det dyreste du tenker å gi i gave til jul, og hvem får dette? (barn/kone/mann/samboer)

4. Favorittbok/film/teaterstykke/opera/konsert - gjennom tidene?

5. Hva vil din mor/far/søster/bror/kone/mann/samboer/venninne si er din verste uvane?


Hilsen Chassi, med juleøl og julestemning; som ønsker seg den dyreste soveposen i butikken, og vet at Kaizers avskjedskonsert var den beste konserten. Nei forresten! Jeg ville valgt teaterstykket med Kaizers. Jeg husker ikke hva det heter, og jeg sier det ikke fordi jeg er en blodfan, men det var veldig bra.

Fortsatt god desember!

27 kommentarer:

 1. Ho ho ho!

  1. Krevende dame søker livspartner. Må være høy, smart, sterk, snill og rolig. Du kan gjerne jobbe deltid og ta deg av det huslige. Jeg liker løping, sjokolade og lesing. Arkitekt.
  2. Ny telefon, headset, hodelykt, løpesko
  3. Vet ikke enda. Kan fort bli fellsgaven jeg er med på å gi til mamma og pappa; overnatting og middag på hotell Tørvis.
  4. Helt sikkert ei bok, men klarer ikke bestemme meg for hvilken. Evt. Muse-konserten i Dødens dal i 2007.
  5. At jeg alltid skal være så flink.

  SvarSlett
  Svar
  1. 1. Seriøst? Megakult at daten kan jobbe deltid og ta seg av det huslige. Det kunne jeg gjort! Lett. Megakult å kalle seg krevende også. :)
   2. Cool.
   3. Stilig!
   4. Muse må være fantastisk live. Aldri hørt om Dødens dal, men det hørtes jo passe dramatisk ut til Muse. (Gi gjerne lyd når du kommer på ei bok!)
   5. Ha ha. Det tror jeg på.

   Slett
  2. Ane Rose! For en fet kontaktannonse! I love it. Jeg vil verken jobbe deltid eller ta meg av det huslige - men for den rette må jo dette være verdens kjekkeste annonse!! :*

   Flinke jenter ass! La nyttårsforsettet ditt være å kjøpe noe feks som IKKE er planlagt - men som du bare fikke kjempe lyst på der og da. (Dette er et klokt råd jeg fikk av hodelegen min for en tid tilbake). Berre gjer da!

   Slett
  3. Søte dere er :*

   Det er noe usikkert hvordan kjæresten min ville respondert på en slik annonse, men han har holdt ut i 9 år. Dessverre (eller heldigvis?) vil han ikke jobbe deltid.

   Kjekt med hodelege som gir så konkrete råd. Det høres ut som et overkommelig nyttårsforsett!

   Slett
 2. *Klapper i de små hendene sine* ELSKER SÅNNE SPØRSMÅL

  Kontaktannonse: Energirik liten østlending søker turfølge med kompasskunnskaper. Du er raus og lar deg begeistre. Jeg er utadvent og ekstremt god på small talk - garantert ingen pinlige pauser. Bill merk: Havregrøt

  Egogave: Diamantstuds, rolex eller noe arvede smykker (det er nesten mer gull enn alt annet nemlig).

  Årets dyreste gave: Den får dama.

  Favorittfilm/show/bok/opplvelse: Nøtteknekkeren i Operaen.

  Min verste uvane/mest irriterende: Jeg har mange allergier - og de få tingene jeg kan spise begrenser jeg meg selv veldig på... i allefall sånn at jeg har kutta ut kjøtt feks. Det tror jeg ALLE synes er litt irriterende - men jeg er så morsom og glad til sinns at det veier opp. Håper jeg.

  SvarSlett
  Svar
  1. Men det store spørsmålet er selvfølgelig: Har du fått diamantring?!

   Fin kontaktannonse. Er det å være liten en stor del av personligheten din? Jeg er jo en liten trønder, men innbiller meg at identiteten min er nokså uavhengig av kroppen. Kanskje jeg lurer meg selv.

   Slett
  2. Godt spørsmål! Det siste. Jeg håper svarer der er nei. Det var jeg som kom opp med lille østlending-kallenavnet, fordi hun ville være anonym men mest fordi hun lignet lite på de store gutta jeg har datet tidligere.

   Ring ja! Må skaffe ring. :/ Sporenstreks. To be continued. (Det var jo ikke planlagt!)

   Slett
  3. Diamanter er under opprulling. Vi skal bare enes litt fysst. Det er koselig når ringene matcher synes jeg - laler kjekkeste om vi velger like. Glad jeg kan være med å velge. Jeg er som sagt over middels begistret for smykker!

   Å være liten er IKKE en del av personligheten min altså. Men jeg ER ganske liten. Sånn rent fysisk. Det viktigste er uansett at den personen som jeg er med er glad i meg akkurat som jeg er. Bakgrunnen for valget av ord er kun fordi her på bloggen er jeg omtalt som den lille Østlendingen... jeg ville skrevet energirik nomade om jeg skulle skrevet dette i en avis. Eller magasin.

   :*

   Slett
  4. Energirik nomade passer veldig bra. Eller energirik nysiddis, ettersom du har kjøpt leilighet i Stavanger nå. ;)

   Slett
  5. Takk for oppklaringen :D

   Ringer må matche, men det høres kanskje ut som den ene ender opp med flere karat enn den andre. Lykke til med innkjøp!

   Slett
  6. Ha ha! Og at den ene ikke er meg? Helt greit det. :)

   Slett
  7. Ikke meg! Du ønsker deg en giga - jeg mange små...

   Slett
 3. Ok, jeg trenger ikke LATE som om jeg er singel. :p

  1. Erkesingel nerd søker deltidskjæreste. Må være smart, ambisiøs, ha egne meninger og ikke la seg overkjøre. Liker trening, reising, vin, whisky og god mat.

  2. Gavekort på mat- og vinkurs/mat- og vinsmakingsmiddager. Gjerne fra Aperitif, men andre har også blitt gode på disse mat- og vinsmakingsmiddagene.

  3. Dyreste blir vel gavene til mamma og pappa tenker jeg. Det er de som pleier å bli dyrest da vi gir billetter til teater/musikal/opera/ballett og i tillegg kjøper billett til oss selv.

  4. Favorittbøker har jeg for mange av, men Catcher in the Rye og Of Mice and men. Og favorittfilmen over alle: The Boondock Saints. Jeg ELSKER Willem Dafoe i den filmen.

  5. Oh, jeg tror jeg har ganske mange irriterende uvaner. Usikker på om de klarer å si bare én, eller om de klarer å stoppe hvis de først begynner. :p

  SvarSlett
  Svar
  1. Ha ha! Dere får det til å bli så kult at jeg ville så langt hoppet på alle kontaktannonsene. Single nerder er de kuleste! Og whisky - hello! :D

   2. Dritkul.
   3. Ditto, det kunne jeg også gitt.
   4. Hm! Vet ikke om jeg har sett den filmen. Takk!
   5. Ha ha. Det kommer bare an på selvtilliten. Selv klarte jeg ikke å komme på en eneste, men jeg har nok ikke færre enn deg for det om.

   Slett
  2. Jeg lurer på om det "la seg overkjøre" er siktet til meg... JEG LOT meg ikke overkjøre. Det var umulig å stoppe Charlotte i SUVen der faktisk. Så jeg velger å ikke la ordlyden ramme meg denne gangen. Jeg ble ble tvangsoverkjørt uten mulighet til å komme med motargumenter av noe slag. Faktisk.

   Slett
  3. Tror ikke det var rettet mot deg, Østis. JEG foretrekker også dem som ikke lar seg overkjøre nemlig. ;)

   Slett
 4. Åh, Østis! Nå måtte jeg le! Definitivt ikke bevisst rettet mot deg. Håper det går bra med deg!

  Chassi: Hysj! Jeg har selvsagt ingen irriterende uvaner, men det hørtes for innbilsk ut. ;p

  SvarSlett
  Svar
  1. (Jeg fikk et par servert allikevel nå da jeg spurte. At jeg er sarkastisk for eksempel! Koselig.)

   Slett
  2. Ha ha! Nå var du sarkastisk igjen faktisk! Ha ha!

   Slett
 5. 1. Hei eks, nå har jeg brukt 50 000 på helside annonse i avis, TAKE A CHANCE ON ME!
  2. Ønsker meg yoga-matte. Men det har jeg glemt å fortelle til noen. Ønsker meg den der annonsa over her bare at den er myntet på meg og ikke er satt inn for meg? HAH. Joda, ønsker meg det.
  3. Jeg har ikke kjøpt noen særlig dyre julegaver ennå, men jeg sendte en i posten i går, og det føltes veldig dyrt.
  4. Favorittfilm: Jeg så The fountain på kino og det var den første filmen jeg hadde grått til (før jeg så the bully project). Favorittkonsert: Hadde pannelugg og var på Retro Stefson og ble gjennomsvett av all dansingen.
  5. Jeg tror mamma hadde sagt at jeg er en livsnyter, og at det er synonymt med sofagris. Jeg er egentlig veldig lat.

  SvarSlett
  Svar
  1. Oi oi oi.
   Savner du ham så mye ennå? Jeg sender en kjempeklem! Sånt er drit! Selv pleier jeg å ha diaré i to måneder omtrent. Uffameg.

   High five for sofagris! Det er jeg og. Enten så er jeg på jobb eller så ligger jeg i sofaen. ;)

   Slett
  2. Jeg vet ikke helt egentlig. Det er kanskje helst det at jeg ikke ville annonsert mot noen andre. Eller kanskje jeg har behov for å gjøre noe sånt teit og crazy for å få det ut av hodet.

   Slett
  3. Teit og crazy kan funke til nesten alt! Hva med å gjøre noe teit og crazy som ikke har med ham å gjøre? Bare noe helt annet, som å bruke masse penger på tull, eller dra på en ferie? Jeg vil også ha ferie og blir lett med på det. :P

   Slett
 6. 1.
  Sporty 28 åring søker make, du må like lamme lår ;-). Liker reising, kos, trening og klining. Bilmerke Lesbisk lekkerbisken søker make Hahha
  2. Ønsker meg kule opplevelser som FKS rafting er det materialistisk nok?
  3. Kjøpt storby tur til frisøren
  4. Favoritt film me ve fore You aktiv dødshjelp gjort romantisk, opera la traviata vakreste jeg har sett konsert opplevelse er når frisøren spiller gitar.
  5. Frisøren mener jeg tygger tyggis med masse slafse lyder :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. I love you!

   Ha ha til "lamme lår" :*

   Hvor går Storbyturen? Når?

   Håper vi sees snart!

   Klem

   Slett
  2. Beste kontaktannonsen!!!!! :D

   Slett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...