Ny taktikk og blanke ark; jeg (b)logger alt jeg spiser. Jeg kan umulig spisekicke hvis jeg skal ta bilde av alt jeg spiser! Her er min torsdagsmat:
Begynner med frokost. Det har à propos vært VELDIG interessant å følge denne frokostdebatten som har rullet i det siste, der Kari Jaquesson disser treningsbloggerne, og jeg heier så klart på dere flinke kunnskapsrike jentene, men jeg er en av dem som aldri kunne klart å gå på periodisk faste så lenge man må skippe frokost. Jeg ble LITT fristet da Rie Aleksandra nevnte at man glemmer mat over lenger perioder, for jeg tenker på mat hele tiden, men nei. Morgenbarometeret mitt går fra streit til supert når jeg får belgisk sjokoladehavregrøt og ynglingsteen lapsang souchong, som forresten er sendt i posten fra Ingalill (hurra!), og tran og vann og vitaminer.
Hah. Ferien er ikke over for jeg fikk lunsj på kafé, og i strålende solskinn er det det beste som fins. Jeg startet med en soyalatte.
Og fortsatte med salat med pannestekt ørret. Jeg kunne ikke vite at dette var et helt middagsmåltid med tusen små poteter, men det var uansett den beste lunsjen på lenge. Og den fikk jeg på Kultkaféen, om noen vil prøve.
Lunsj igjen klokken fire.
Lunsj nummer to består av 125 gram skinke (sånn omtrent, hva vet vel jeg), ishavssalat med kaviar, tomat, en halv avokado, og tre knekkebrød der ett fikk smøreost på seg i tilfelle det ikke var nok avokado til alle tre. Salaten spiste jeg som en forrett og resten ble puslet oppå knekkebrødene med sterk tacosaus som moisturizer.
Frukt og 40 gram proteiner er standard etter trening og i dag ble det mintsjokolade-whey.
Frukt og 40 gram proteiner er standard etter trening og i dag ble det mintsjokolade-whey.
Skal bare mikse noen shaker..
To bringebær klokken åtte.
På vei hjem gjennom skogen spiste jeg TO bringebær som smakte fortreffelig.
Middag ble suppevarianten av en makrellboks med grønnsaker; altså brokkoli, sopp, squash og en makrellboks, og godt med chili.
Oppsummering: Torsdagen har vært ganske vanlig sånn matmessig, og selv om jeg ikke har lagt meg ennå tror jeg at jeg klarer å legge meg uten å spise noe mer. Det er mye mat sikkert, det får jeg høre hele tiden, men mat er energi i følge havregrøtbloggen som inspirerte meg til å blogge hele matdagen. "Less is better" fungerer ikke, det gjelder heller å spise sunt og balansert.
Spørsmålet er om én dag er for lite til å bevise selvdisiplin og slutte med spisekick? Njaa. Men jeg kan logge flere dager. Yes, I can.
Såh! Av med sminken og på med brillene. Nå er det deilig dop til dessert.
Forrett klokken ni.
Og da jeg kom hjem var jeg så sulten at jeg spiste forretten stående, som vanlig. Det er ishavssalat med kaviar igjen.
Middag ble suppevarianten av en makrellboks med grønnsaker; altså brokkoli, sopp, squash og en makrellboks, og godt med chili.
Oppsummering: Torsdagen har vært ganske vanlig sånn matmessig, og selv om jeg ikke har lagt meg ennå tror jeg at jeg klarer å legge meg uten å spise noe mer. Det er mye mat sikkert, det får jeg høre hele tiden, men mat er energi i følge havregrøtbloggen som inspirerte meg til å blogge hele matdagen. "Less is better" fungerer ikke, det gjelder heller å spise sunt og balansert.
Spørsmålet er om én dag er for lite til å bevise selvdisiplin og slutte med spisekick? Njaa. Men jeg kan logge flere dager. Yes, I can.