søndag, januar 31, 2010

Frokost på Toppform

Alle på Toppform kan feste og slå ut håret, men da vi møttes til frokost ble det tydelig at dette er en gjeng som er svært bevisste på hva de putter i kroppen. Vi fikk servert en dønn vanlig frokost. Så hvem spiste hva og hvorfor?
  • Sjefen sjøl er vektløfter og spiser MYE - både brød og pålegg
  • Jone er bodybuilder og spiser proteiner - mye pålegg
  • Selv spiser jeg proteiner fordi Jone har tipset meg om det - pålegg, egg og grønnsaker, samt rugsprø stedet for brød
  • Tone trener kondis og spiser karbo - vanlig brød med vanlig mengde pålegg
  • Kristina er sammen med Jone og skal dessuten konkurrere i fitness - altså proteiner
  • Jon Trygve fortalte at han pleier å pakke poser med 100 kalorier som ligger tilgjengelig i kjøleskapet, men frokosten så likevel nokså vanlig ut. Han spiste en fruktyoghurt til og med.
  • Roar vet jeg ikke helt hva vil oppnå, bli deffet kanskje? Han spiste fort og lite for å rekke spinningtimen sin.
  • Der var også dem som så ut til å ha et uanstrengt forhold til frokostspising, og godt er det!
Skravla gikk så sjefen måtte sløyfe foredraget om kosttilskudd, og alle, bortsett fra Roar, kom for sent til spinningen. Vi klarte i stedet å kjøre et adhoc-program med bare instruktører i aerobicsalen. Det ble en slags bodyattack/styrke i fri dressur, en kjempevinner som burde kommet på programmet. Tanx, Caroline!

1 kommentar:

  1. SV: Heihei! Takk for det! Dette var bare middag og kvelds, husk. Spist greit før på dagen!

    Jeg føler Health&Fitness-concept fra myorevolution.com - baserer seg på å spise etter sultfølelsen og at hvert måltid skal være kombinert av karbohydrater (noe jeg prøver å redusere mest mulig), proteiner (masse!) og sunt fett (moderat). Enkelt og greit!:)

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...