mandag, november 10, 2008

Jul i november


Familien er samlet i julestasen for å feire julaften, bursdagsselskap og avskjed neste helg. Menyen besto av laksetartar til forrett; ovnsbakt laks med honning og nøtter, servert med gulrotpuré og kaperspoteter, til hovedrett; og så tiramisu med julemandel til dessert. Og jadda, jeg laget alt dette selv.


Far var grei og tok ansvar for laksen, som forresten er en forskningsfisk fra doktor Maya i Ewos.


Maren er med på alt og forteller spennende historier fra pepperkakelivet. Nå er det pigede ikke lenge til vi skal feire skikkelig partyjul på stranden i Melbourne.


Nye votter og lue, foruten turting og penger til bursdagen. Eirik, som feiret attenårsdagen, fikk proteiner og sånt til å sprenge skjortene med.


Snille mor har forkle på seg og tok hele oppvasken.


Morfar hadde skrevet et fint kåseri for anledningen.


Til og med sjokkisen er hjemmelaget! Den nærmeste kommer fra butikken, men både marsipanen og den innpakkete sjokoladen er laget etter en oppskrift fra Det Nye.

2 kommentarer:

  1. Berre ein dag igjen! Ha ein fantastisk flott tur, og pass godt på deg sjølv :-) No som du er blitt muskel-chassi blir det vel ikkje noke problem!

    SvarSlett
  2. Blæh, du kan vel kalle meg bare chassi. Men tusen takk, søte imy! Skulle gjerne pakket deg i bagasjen.

    SvarSlett

Les mer

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...