tag:blogger.com,1999:blog-11181334.post6897697836820633641..comments2023-08-20T09:56:50.231+02:00Comments on Chassibloggen: Hvordan koke grøtChassihttp://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comBlogger36125tag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-88825462831485590462011-05-29T23:30:12.990+02:002011-05-29T23:30:12.990+02:00Det blir bra!!! Pb2 også?! Og sjokoladepålegg! Fan...Det blir bra!!! Pb2 også?! Og sjokoladepålegg! Fantastisk! :) Aldri i livet om jeg tar bilder jeg heller når jeg virkelig er sulten, men jammen har vi det gøy! :)Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-70386356294749117932011-05-29T12:09:23.965+02:002011-05-29T12:09:23.965+02:00Jeg kommer med oppdatering om det senere, jeg klar...Jeg kommer med oppdatering om det senere, jeg klarte ikke vente til jeg hadde tatt bilde med å spise morgengrøten min, fordi jeg var SULTEN!<br /><br />Jeg har forsøkt å lage sjokoladepålegg, rapport kommer i kveld når jeg har forsøkt det med pb2 i også.maijehttps://www.blogger.com/profile/12265199344311536567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-9641611818701639082011-05-29T00:42:51.317+02:002011-05-29T00:42:51.317+02:00Elvi: All right! og du lover å kjøpe? Et helt heft...<b>Elvi</b>: All right! og du lover å kjøpe? Et helt hefte med grøt av forskjellig sorter proteinpulver? Så søt du er. :) Jeg skal kjøpe <i>Boken om Stevia</i> hvis du gir den ut. :P<br /><br /><b>Maije</b>: Jeg danser på dine vegne!! Jeg skal sitte oppe i hele natt og trykke F5 på bloggen din mens jeg venter på full rapport! :)Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-20012100300736042342011-05-29T00:37:29.301+02:002011-05-29T00:37:29.301+02:00Løperjente: Ingenting er som odde kombinasjoner! G...<b>Løperjente</b>: Ingenting er som odde kombinasjoner! Godt at du ikke masserer brokkolien, men det trodde jeg ikke at du gjorde. Jeg kunne i alle fall LETT spist en sånn middag som du, om bare brien hadde vært.. hm. jeg kommer ikke på noe med mindre fett. Hvis jeg tar bort brie, og egentlig nøttene, så kan vi spise samme middag. Det blir bra! :) Den der løpeproblematikken altså. Jeg må gå fastende til høypulstimene når jeg har dem så gi endelig beskjed om du finner en løsning!Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-38518877637599701012011-05-28T18:18:50.119+02:002011-05-28T18:18:50.119+02:00Jeg har fått pakke! Peanuts FTW! *danser*Jeg har fått pakke! Peanuts FTW! *danser*maijehttps://www.blogger.com/profile/12265199344311536567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-73639470739980194722011-05-27T20:41:47.353+02:002011-05-27T20:41:47.353+02:00Jeg synes du skal gjøre som frøken Weber: gi ut op...Jeg synes du skal gjøre som frøken Weber: gi ut oppskrifthefte :D Så kan vi ha med Chassi-grøtene dit hvor selv verdensvidevevet ikke når!Elvihttps://www.blogger.com/profile/16488826003598388276noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-92148737903826939372011-05-27T13:11:08.237+02:002011-05-27T13:11:08.237+02:00Hahaha! Nei, jeg masserer ikke maten min, og er de...Hahaha! Nei, jeg masserer ikke maten min, og er dermed ikke særest! Like greit, egentlig. Min greie er odde kombinasjoner. Middag kan bestå av rå broccoli/grønnsak, bær og brie, noen nøtter, litt Skyr og tilslutt litt havregrøt. Jeg kan jo ikke spise dette sammen med andre! Jeg løper etter jobb og middag, så utfordringen er at jeg både må være mett, men lett i magen.Løperjentenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-8240039254643621962011-05-26T17:36:53.980+02:002011-05-26T17:36:53.980+02:00Hei superduper!! Det er mange som gjør det, men al...Hei superduper!! Det er mange som gjør det, men altså.. proteiner har aldri tatt skade av varme, og så lenge de holder konsistensen så tenker jeg ett fett. Jeg baker brød med proteinpulver, det går fint det også. :PChassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-27393339904270570802011-05-26T17:26:43.757+02:002011-05-26T17:26:43.757+02:00Hallaien C.. Suverent med how to make a perfect ch...Hallaien C.. Suverent med how to make a perfect chassi graut :)<br /><br />..men du tar i prottisen før du koker altså..? Jeg heller det i etterpå.. hmmm.. Er det noen forskjell tror du? Har fått det for meg at man ikke skal utsette det for all verdens høy temperatur.. eller er det samme ulla egentlig?Nathalienoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-17006376616481205412011-05-26T14:00:12.316+02:002011-05-26T14:00:12.316+02:00Jaha?! Tror du jeg ble nysgjerrig nå eller?! Hvis ...Jaha?! Tror du jeg ble nysgjerrig nå eller?! Hvis du ikke masserer brokkolien din så skal det godt gjøres å bli mye særere enn meg. Fortell!<br /><br />Synd med tretthetsbrudd. :(Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-40112293619462901492011-05-26T11:10:00.546+02:002011-05-26T11:10:00.546+02:00Mine kostholdsråd ville garantert ikke blitt godkj...Mine kostholdsråd ville garantert ikke blitt godkjent av et forlag; jeg er mye særere enn deg! Jeg løper ikke halvmaraton hver eneste dag, altså, selv om jeg helst vil det. Et stygt tretthetsbrudd satte en stopper for "trene så mye man vil", og du kan tenke deg humøret mitt de dagene jeg ikke løper..Løperjentenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-55589165990367582512011-05-26T09:33:32.636+02:002011-05-26T09:33:32.636+02:00Mari: Du er guden min, så nå ignorerte jeg alt det...<b>Mari</b>: Du er guden <i>min,</i> så nå ignorerte jeg alt det andre. ;)Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-19802754921404531452011-05-26T09:31:26.492+02:002011-05-26T09:31:26.492+02:00Madeleine: Tenkte jeg det ikke. Men det hørtes god...<b>Madeleine</b>: Tenkte jeg det ikke. Men det hørtes godt ut, og jeg har byggryn i skuffen.. wait for it! :)<br /><br /><b>Maije</b>: Som et lokk?! Nå gir jeg meg ende over, jeg syns jeg ser det! For en fest! <br /><br />Fin forklaring til sjokoladepålegget. ;)<br /><br /><b>Pulsi</b>: Peanuts to the people. :D<br /><br />Har du kokosmel i grøten hele tiden? I tillegg til cocosa? Det er sikkert dødsgodt, men peanøtter er jo fin variasjon. Blablabla igjen. :P Klemmen!Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-63502731932170219202011-05-26T06:38:55.385+02:002011-05-26T06:38:55.385+02:00Jeg turte ikke prøve sjokoladegrøt i går, men gjet...Jeg turte ikke prøve sjokoladegrøt i går, men gjett om jeg jobber med saken! Kanskje jeg får til på lørdag:)) (men gårsdagens havregrøt var så deilig at jeg ikke trengte noe kakao i den. perfekt konsistens, smak, salthet og søthet! kanel er guden min. også du da:)Marihttps://www.blogger.com/profile/12611746682842825019noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-44418731773122528992011-05-25T23:17:22.633+02:002011-05-25T23:17:22.633+02:00Jeg har bestemt meg for å kjøpe store havregryn ne...Jeg har bestemt meg for å kjøpe store havregryn neste gang jeg handler :) skal sjekke om jeg holder meg mett enda lenger! Ja, jeg vet at jeg har sagt at jeg ikke trenger store gryn :) <br /><br />Jeg har spist havregrøt to ganger, er litt lei av kokosmel smak. Vil ha peanøttmel!! Nå!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-42039769796925688112011-05-25T20:59:37.281+02:002011-05-25T20:59:37.281+02:00Peanøttsmøret legger seg som et lite lokk over cc-...Peanøttsmøret legger seg som et lite lokk over cc-en når den oppbevares i sekken på jobb. Brukte vel 2 ss på 150 g cc tror jeg?<br /><br />Jeg spiser ikke så mye brød, kun til lunsj på jobb, og jeg orker ikke ha med sjokoladepålegg på brødet på jobb. Derfor må jeg vente til helga. :) På jobb foretrekker jeg å ha skikkelig kjøttpålegg og egg for å fylle opp litt. :) Ellers regner jeg sjokoladepålegget som nok "godteri" til at jeg kan bli fysen på mer.maijehttps://www.blogger.com/profile/12265199344311536567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-21645217538865807822011-05-25T19:58:03.009+02:002011-05-25T19:58:03.009+02:00Jeg legger byggryna i bløt kvelden før, og så koke...Jeg legger byggryna i bløt kvelden før, og så koker jeg de sammen med havregrøten i ca 10 min. Burde kanskje kokt lenger, men det er bare godt med litt tyggemotstand! ;) Bokhvete hørtes fancy ut! Mange muligheter :D <br /><br />Ja, sant som du sier..Fin dialog! :-) Ikke hver dag jeg diskuterer havregrøten min med andre! Kjekt å finne noen likesinnede ;)Madeleinenoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-85183976713808117552011-05-25T19:22:49.848+02:002011-05-25T19:22:49.848+02:00Karina: Der har vi en vinner altså! Mandelpulp! Oh...<b>Karina</b>: Der har vi en vinner altså! Mandelpulp! Ohoi, så bra! Hva er hamppulver? Aldri hørt om, men veldig gøy, så jeg skal sjekke det ut.Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-92199561063971428742011-05-25T19:21:08.649+02:002011-05-25T19:21:08.649+02:00Madeleine: Jeg håpet at du skulle si det, for jeg ...<b>Madeleine</b>: Jeg håpet at du skulle si det, for jeg syns også at det blir litt rart. Jeg har ikke smakt engang, men jeg merker at det er litt for surt med naturell yoghurt. <br /><br />Blablabla, fin dialog dette her. ;)<br /><br />Byggryn! Kult! De må jo ligge i vann først? Jeg bruker hel bokhvete, og de gir en nøtteaktig konsistens men de trenger i alle fall ikke uendelig koketid som byggryn gjør. Virkelig fin dialog dette her. :DChassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-82136656328712106332011-05-25T19:08:10.432+02:002011-05-25T19:08:10.432+02:00Maije: Peanøttsmør er for tjukt til å blandes inn ...<b>Maije</b>: Peanøttsmør er for tjukt til å blandes inn i cc vel? Men tenk når du får peanøttmel! Mye lettere å blande. :)<br /><br />Ikke prøvd cc med tunfisk? Det er veldig godt og har perfekt blandekonsistens. Ellers. Kanel ja.. check, og yoghurt.. hah, det har jeg ikke prøvd! Men flere gode idéer er det siste jeg trenger til cottage cheese. <br /><br />Mener du seriøst at du må vente med sjokoladepålegget? Det er jo ikke sjokoladepålegg! Det vil være som å si at jeg må vente med kakaogrøten fordi den ligner så mye. Tøysekopp. ;)Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-17188271235044639542011-05-25T19:02:24.874+02:002011-05-25T19:02:24.874+02:00Tone: Heisann Tone! Det som ikke kom fram i artikk...<b>Tone</b>: Heisann Tone! Det som ikke kom fram i artikkelen var at jeg sluttet med tran da det gikk opp for meg at jeg fikk mer enn nok av allslags omega i min daglige makrellboks.<br /><br />Men måten det blir produsert på, hm.. Er det derfor du velger raw cacao også? Det fins så mye å tenke på! :)Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-84605495898253513632011-05-25T18:44:34.587+02:002011-05-25T18:44:34.587+02:00MMmmmmmmmmmmmnam!MMmmmmmmmmmmmnam!lovelyliller.comhttp://lovelyliller.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-34357711279995815342011-05-25T17:41:13.910+02:002011-05-25T17:41:13.910+02:00og som eit ekstra tips her i denne grauttråden må ...og som eit ekstra tips her i denne grauttråden må eg berre tilføye at noko av det beste eg har i min graut er hamppulver eller mandelpulp, som det så fint heiter. ( altså restar i frå mandelmjølka ein lagar, eller berre superfinmalte mandlar )karinahttp://nattfisk.netnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-8808035992548964612011-05-25T15:21:52.692+02:002011-05-25T15:21:52.692+02:00Når det gjelder sjokoladepålegget må du vente til ...Når det gjelder sjokoladepålegget må du vente til lørdag fordi jeg selvfølgelig ikke kan spise sjokoladepålegg i uka. ;) Blir nok blandet med kavli magerost, for det er det jeg har i hus, men det testes på lørdag og søndag. En dag med kakao og en dag med proteinpulver. :)maijehttps://www.blogger.com/profile/12265199344311536567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-82879821263403130482011-05-25T15:14:49.247+02:002011-05-25T15:14:49.247+02:00Ja, kunne spist peanøttsmør dagen lang også! Peanø...Ja, kunne spist peanøttsmør dagen lang også! Peanøttmelet høres veldig spennende ut! Det må nok testes ut etterhvert! <br /><br />Jeg bruker skyr naturell! :-) Brukte Cottage cheese en god stund, men magen min tåler syrnede melkeprodukter litt bedre, så jeg bytta den ut med skyr. Litt snodig til å begynne med - men man venner seg til det meste! Forresten, jeg pleier å ha i byggryn også! Veldig godt! <br /><br />(Skal innrømme at det ikke alltid holder å bare ha havregrøt i frokost!) <br /><br />Ha en forsatt fin dag! :DMadeleinenoreply@blogger.com