tag:blogger.com,1999:blog-11181334.post3628168781232317186..comments2023-08-20T09:56:50.231+02:00Comments on Chassibloggen: Et brukervennlig brødChassihttp://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comBlogger9125tag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-55795435066986350632011-10-27T14:12:52.450+02:002011-10-27T14:12:52.450+02:00Åååååååå, den der altså. Det er bare på siktet hve...Åååååååå, den der altså. Det er bare på siktet hvetemel at det står hveteMEL. På de andre står det bare hvete i allslags former, jeg har jo helkorn til og med! Men man kunne sikkert byttet ut alt av hvete med andre meltyper, ja. Kan du ikke prøve? Det hadde vært dødskult. Mer spelt og mer rug, og kanskje bygg også, er det det du pleier å bruke?<br /><br />Klem på deg. :-))Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-44296092682091608092011-10-27T10:11:18.343+02:002011-10-27T10:11:18.343+02:00Det er fortsatt ikke uten hvetemel i den oppskrift...Det er fortsatt ikke uten hvetemel i den oppskriften din, Chassi. ;) For meg som er intollerant mot hvete hjelper det ganske enkelt ikke at det er sammalt hvete i stedet for siktet hvetemel, resultatet ville blitt det samme, nemlig seriøse mageproblemer. :p <br /><br />Klart det ikke er vanskelig for meg å bytte ut hveten med noe annet, men ikke si at noe er uten hvetemel hvis det er hvete i det vær så snill. :)<br /><br />Ellers så jo brødet veldig godt ut, så kanskje man skulle bake litt igjen en helg. Jeg bør jo bruke den Kenwood-en som står på kjøkkenet når jeg først brukte noen tusen på å kjøpe den.maijehttps://www.blogger.com/profile/12265199344311536567noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-12061720185970892792011-10-26T21:41:54.997+02:002011-10-26T21:41:54.997+02:00Neida! Jeg brukte to spiseskjeer sukrin for å ha n...Neida! Jeg brukte to spiseskjeer sukrin for å ha noe søtt.Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-87025025961297551062011-10-26T21:32:24.366+02:002011-10-26T21:32:24.366+02:00Er det nødvendig med sirup i?Er det nødvendig med sirup i?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-12485690544586264252011-10-26T21:26:14.293+02:002011-10-26T21:26:14.293+02:00Ha ha, til grøtdronning! All right!!! :D Takk, sni...Ha ha, til grøtdronning! All right!!! :D Takk, snille Benedicte.Chassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-76142198144716744042011-10-26T19:26:03.836+02:002011-10-26T19:26:03.836+02:00Hehe, denne så god ut:-) Likevel håper jeg grøten ...Hehe, denne så god ut:-) Likevel håper jeg grøten leder i konkurransen mot brødet?! Jeg heier ivrig på grøten og håper på fremtidige grøtkreasjoner fra deg! Og ja, klart du kan lage grøtversjonen min med gelatinpulver, du er jo tross alt grøtdronningen!! Jeg bøyer meg i støvet jeg!!!Benedictehttp://fitnessmil.blogg.no/noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-51934089100952811332011-10-26T18:48:00.757+02:002011-10-26T18:48:00.757+02:00ja det så skikkelig sunt ut! sikkert nydelig også ...ja det så skikkelig sunt ut! sikkert nydelig også :*lovelyliller.comhttp://www.lovelyliller.comnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-31032050813678726182011-10-26T15:19:51.015+02:002011-10-26T15:19:51.015+02:00Er det mulig å ha alt dette! Oi oi. I dag hadde je...Er det mulig å ha alt dette! Oi oi. I dag hadde jeg alt unntatt gresskarkjerner og rugkjerner, men jeg har gjort en solid oppgradering av skapene for å kunne si det. Brødet holder seg lenge saftig, men da blir det ekstra godt av å brødristes. Jeg pleier å dele dem opp og fryse dem.<br /><br />Hurra for at du satte pris på oppskrift! :DChassihttps://www.blogger.com/profile/18311214107409604723noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-11181334.post-84637225262501080192011-10-26T15:14:25.210+02:002011-10-26T15:14:25.210+02:00Yey! Takk for oppskrift!
Tror faktisk jeg har all...Yey! Takk for oppskrift!<br /><br />Tror faktisk jeg har alle ingrediensene i skapet, så da får jeg teste ut oppskriften så fort jeg er tom for brød :)<br /><br />Holder det seg saftig lenge synes du?<br /><br />Fortsatt god bedring!Theanoreply@blogger.com